Ageless PRF concept

(064) 44 15 444 kontakt@ageless.rs

Hijaluronski fileri

hijauron

Hijaluronski fileri

Za korekciju bora na licu kod velikog broja pacijenata nije neophodan invazivni estetski zahvat, već se vidljivi i odlicni rezultati postižu nehirurškim metodama. Među neinvazivnim zahvatima na licu, posebno su popularni tretmani bora filerima. Najpopularniji medju filerima je hijaluronska kiselina, koja je sastavni deo ljudskog organizma. Najviše je ima u koži, strukturama oka i omotačima zglobova.

Predstavlja potporu kolagenim i ostalim vezivnim vlaknima naših tkiva. Hijaluron je supstanca koja efikasno vezuje vodu čime dodatno hidrira i podmlađuje kožu.

Šta su hijaluronski fileri?

Fileri su hijaluronska kiselina u obliku gela, pripremljena za ubrizgavanje pod kožu. To je supstanca za punjenje bora na licu. Fileri hijaluronske kiseline se primenjuju najčešće kod izraženih nazolabijalnih bora i korekcije oblikq i volimena usana. Koriste se takođe i za postizanje volumena i svežine kože lica i obraza. Hijaluronski fileri su idealni za sve koji žele da otklone duboke bore sa lica bez operacije. Takođe su savršeni u procedurama nadoknade volumena usana, jagodica i obraza,i daju veoma dobre rezultate kod podmlađivanja kože ruku, dekoltea i vrata.

Postupak traje desetak minuta, nakon čega se pacijent može vratiti svojim svakodnevnim obavezama. Mesto gde je sredstvo inicirano može biti crveno i blago otečeno neposredno nakon aplikacije. Crvenilo nestaje obično nakon nekoliko sati, a manji otok može potrajati i do nekoliko dana.